Contact & Support

Bonstaete
Steenmakersstraat 6
5331VW Kerkdriel

06 – 41.81.81.98
info@bonstaete.nl

KvK 69762821
BTW NL858001755B01
IBAN NL60RABO0128546964
BIC RABONL2U

Cursuslocatie
Zie de toegestuurde e-mails. 

Staat je vraag tussen de veelgestelde vragen?

Typ een bericht:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

NEN 2580 MEETINSTRUCTIE & INMETER PRO

Een inmeter voor vastgoedmarketing meet op locatie de woning in. Je hebt de afmetingen nodig voor de oppervlakte- en inhoudsberekening en de afmetingen voor de plattegronden. Deze afmetingen kun je handmatig inmeten met een laserafstandsmeter en noteren op mm-papier. Of je kunt gebruik maken van 3d scan apparatuur. Met die afmetingen bepaalt de inmeter de diverse gebruiksoppervlakten en de bruto inhoud. En de inmeter verzorgt de Floorplanner plattegronden.Je kunt de diensten van de inmeter doen als vastgoedststylist, vastgoedfotograaf of videograaf. Jij doet alles. Je kunt ook gaan samenwerken met een 'pure inmeter'. Jij doet dan de creatieve kant van de opdracht en de inmeter de bouwkundige kant. Mensen die alleen inmeten zijn schaars.
Voor de alle cursussen en opleidingen NEN 2580 Meetinstructies en Inmeter Pro is geen ervaring nodig.Sterker nog je hoeft niet eens affiniteit met wiskunde te hebben. 
Bij deze trainingen zit een werkboek. Hierin geven we na modules GO1 en BI aan dat het tijd is om te gaan oefenen in de praktijk, alvorens verder te gaan met de modules GO2.In deze periode ga je zelfstandig je eerste woningen inmeten.Waarschijnlijk ga je gaat eerst je eigen woning inmeten, die van familie en vrienden. Je start met een makkelijke woning en bouwt dat dan op. De eerste woningen inmeten kost tijd. Pas na een aantal woningen komt er snelheid in.Mocht dat totaal niet lukken, dan kun je kiezen voor de Praktijkcursus handmatig inmeten en schetsen.
Je kunt klassikaal  de cursus NEN 2580 Meetinstructies (BBMI) volgen. De klassikale cursus geeft les in de de basis van de Meetinstructies. Het pakket Inmeter Pro heeft deze basis ook en gaat dan nog veel verder. Indien je werkt voor een woningcorporatie of afdeling BAG of WOZ, neem dan contact op. Dan bekijken we de mogelijkheden.De klassikale cursussen kunnen ook op locatie, dus als incompanytrainingen. Dit kan al voordelig zijn vanaf 3 personen.
Dat zal per persoon verschillen.Wil je snel aan de slag?Neem dan 2 weken de tijd. Dan heb je een gezonde balans tussen het leren, verwerken en in de praktijk oefenen. Dit is dan exclusief de bijeenkomsten op locatie.6-8 weken trajectAls je 1 dagdeel per week vrijmaakt in de theorieweken en 2 dagdelen in de praktijkweken, dan heb je ongeveer 6 tot 8 weken nodig.Iedere module bestaat uit verschillende video’s, quizzen en soms ook andere opdrachten. Het is raadzaam om een vast moment in de week hiervoor te reserveren. Bij Inmeter Pro heb je daarnaast nog twee dagen cursus op locatie. 
Nee, dat is niet mogelijk.GO2 kan niet zonder de uitleg van GO1. Ook al heb je ervaring, Bonstaete vindt het belangrijk dat je toch toegang hebt tot alle uitleg. We leren je een denkwijze en die wordt uitgelegd in GO1.
Alles is natuurlijk op vrijwillige basis :)Echter, raden we je de groepcoachingssessies wel sterk aan. De Q&A sessies volg je meestal na de afgeronde opleiding. Ook leerzaam, maar daar bepalen de aanwezigen het programma.
Toegang Inmeter ProDe toegang is 6, 12 of 24 maanden vanaf de door jezelf aangegeven datum bij aanschaf van Inmeter Pro. Toegang dakinhouden2 jaar, vanaf dag aankoop
Bij de diverse onderwerpen word je kennis getest met quiz-vragen en opdrachten.In de 2e helft van 2024 geven we je de extra mogelijkheid om een examen te doen. Bij een positief resultaat krijg je het 3-sterren certificaat en logo. Als je dit examen behaald hebt, voldoe je aan de voorwaarden van 'onze' beroepsaansprakelijkheidsverzekering.Tot die tijd zijn twee sterren voldoende voor de BAV.Aan het examen zijn extra kosten verbonden.
Er bestaat geen certificering voor de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen. Je ontvangt na het doorlopen van de de cursus of opleiding een certificaat met jouw naam erop. Je kunt dit certificaat laten zien aan de makelaar. Zij zien dit als een certificatie.Afhankelijk welke cursus je gevolgd hebt, mag je een keurmerk met sterren voeren. Meer info.Een meetcertificaat bestaat ook. Dat is een A4 waarop de gebruiksoppervlakte en inhoud van een pand genoemd worden. Je kunt deze zelf opstellen of je kunt sjablonen hiervoor kopen. Er bestaat wel een erkenningsregeling NEN 2580. Pas als je bedrijfspanden gaat inmeten, kan dat interessant worden.
De opleiding Inmeter Pro krijgt toegang tot het Opleidingsmateriaal van de geldende en toekomstige versie van de ‘Meetinstructie Gebruiksoppervlakte woningen’ en/of ‘Meetinstructie Bruto inhoud woningen’. Je hebt zolang je toegang hebt, altijd het lesmateriaal van de laatste versie van de Meetinstructies. 
Het traject tot en met september 2024Traject na lancering examen in september 2024

HANDMATIG INMETEN EN SCHETSEN

Je leert stap voor stap een woning in te meten. Je leert wat wel of wat niet in te meten. Met vaak ook de reden erbij.

Echter je leert niet de eindconclusies te trekken. Dat leer je in de cursus NEN 2580 Meetinstructies en bij de opleiding Inmeter Pro.

Je leert het schetsen en hoe de metingen te verrichten. We leren je het zo, dat een andere persoon met jouw schets de gebruiksoppervlakte en inhoud kan bepalen.

FLOORPLANNER

Floorplanner is een makkelijk te gebruiken plattegrond editor. Het is voor iedereen die niet weet hoe of niet wil werken met de geavanceerde, vaak dure 3D CAD-software. Omdat het een platform is, hoef je geen software te downloaden of plugins te installeren. Je hoeft alleen maar in te loggen, zoals je doet bij Facebook of Gmail.

De kracht van Floorplanner is dat je in korte tijd 2d en 3d-plattegronden kunt tekenen en exporteren. Alsook prachtige visualisaties. Gewoon vanaf elk apparaat.

Bekijk deze voorbeelden.

Floorplanner plattegronden zijn plattegronden gemaakt in het platform Floorplanner. Dit is een lichtgewicht editor, waarbij je in een handomdraai 2d, 3d-plattegronden en visualisaties kunt maken.

Het woningverkoopsite Funda maakt het mogelijk om de Floorplanner plattegronden interactief weer te geven bij de te koop staande woning. Floorplanner plattegronden zorgen voor een hogere ranking bij de Funda zoekresultaten.

Floorplanner heeft verschillende exportmogelijkheden om de plattegronden aan uw klanten te tonen.

Bekijk de mogelijkheden.

De interactieve Floorplanner plattegronden werken rankingverhogend op Funda. Bouwkundige tekeningen doen dat niet.

Als medialeverancier is het dus belangrijk om de Floorplanner plattegronden in je dienstenpakket te hebben.

 

De kracht van een cursus Floorplanner doen bij Bonstaete is dat we je goed leren hoe je de constructies op maat neerzet. Wij leren je dat onderdeel in een uur. Jezelf dat leren kost vaak veel meer tijd en  frustratie.

Ook ligt de focus om je zo snel mogelijk te leren tekenen.

Je kunt een dag bij ons zitten en dan kun je aan de slag. Of je gaat het zelf in twee weken proberen uit te vogelen. Beide kan, maar de eerste  keuze is veel doelgerichter en vraagt minder zelfdiscipline.

Je kunt het tekenen van de Floorplanner plattegronden uitbesteden. Echter is het belangrijk, dat je zelf weet wat het tekenprogramma exact kan. En dat je zelf snelle aanpassingen kan verrichten. Je klant wil altijd jouw spullen gisteren hebben, dan is 24 uur wachten op een correctie van derden zonde van je tijd. 

Het Pro account heeft features die het tekenen sneller maken. Features ontwikkelt met de vastgoedmarketeer in het achterhoofd. Dit is dus een must have, omdat het werkt als een enorme timesaver.

Bekijk eventueel het artikel floorplanner basic vs plus vs pro account.

Als startend stylist is het handig om met Floorplanner te beginnen. Floorplanner is namelijk veel makkelijker om te leren, dan SketchUp. Dan kun je dus sneller aan de slag voor je klanten. Ook is Floorplanner goedkoper. Later neem je daar SketchUp bij.

Sketchup is sterk in maatwerk projecten. Alles kun je ermee tekenen, denk aan maatwerkkasten. Of stalen kozijnen in precies dat ene kleurtje. Floorplanner kan dat niet. Dus voor maatwerk wil je SketchUp hebben.

Beide tekenprogramma's hebben dus sterke punten. Waarom combineer je niet het snelle van Floorplanner met de gedetailleerdheid van SketchUp? Floorplanner gebruik je om je plan uit te denken: het schuiven van meubels,  spelen met kleurcombinaties, verplaatsen van wanden. Je hebt met Floorplanner een mooi snel product om je klant te laten zien. Bij een interieurproject met maatwerkproducten stap je over op Sketchup.

Bij de startgroepen zijn de 'cursus Floorplanner' en de 'cursus NEN 2580 Meetinstructies Basis' één week voor de online studieweken gepland. 

Plannen zonder startgroep
Je wilt de datum van de cursus Floorplanner zo dicht mogelijk hebben bij de lesstof van de NEN 2580 Meetinstructies GO1.

De ideale planning
Je wilt als je gaat oefenen alles oefenen. Dus het inmeten, m2 en m3-berekening én de Floorplanner plattegronden. Dus zorg ervoor, dat Floorplanner en de module GO1 dicht bijelkaar liggen.

Eerst Floorplanner of eerst GO1. Dat maakt niet uit.

Als je meerdere projecten per week aan makelaars gaat aanleveren is het raadzaam om een Floorplanner Pro account te nemen. Een Floorplanner Pro account heeft namelijk features waarmee je sneller kan tekenen en professioneel ogende produkten kan aanleveren.

Als deelnemer aan de cursus Floorplanner krijg je €30 retour op je aanschaf van een jaarlijks Floorplanner Pro account. 

Wie krijgt geld retour op een Floorplanner Pro account?
Als je nog geen jaarlijks Floorplanner Pro account hebt.
Als je een Floorplanner Free of Plus account hebt.
Als je een maandabonnement op Plus of Pro hebt.
Alleen in combinatie met de aanschaf van een cursus.

Bij Floorplanner Business accounts en Floorplanner Enterprise accounts gelden andere voorwaarden. Neem hiervoor contact op.

Tijdens de cursus Floorplanner werk je op je eigen laptop. Heb jij er geen? We hebben enkele laptops die je kunt lenen.

Heb je zelf geen laptop, maar je schoolgaande zoon heeft wel een mooie laptop staan? Dan kun je hem op het hart drukken, dat je geen software of iets dergelijks op zijn heiligdom installeert. En dat je natuurlijk ook niet zijn surfgeschiedenis checkt en op zijn Facebookpage post. Het zou namelijk fijn zijn, als je die van je zoon dan zou meenemen.

Voor de klassikale cursussen NEN 2580 en NEN 2580 Meetinstructies heb je geen laptop nodig.

JURIDISCHE SJABLONEN

Een raamovereenkomst is een schriftelijke overeenkomst tussen opdrachtgever en opdrachtnemer met als doel het plaatsen van een stroom van toekomstige opdrachten.

Een raamovereenkomst heeft dus als voordeel dat je niet iedere keer opnieuw een overeenkomst met dezelfde makelaar hoeft af te sluiten. Bij een gewone  overeenkomst moet dat dus wel. 

Een mondelinge afspraak en een schriftelijke afspraak zijn beide een geldig contract. Het beste kun je de afspraken wel digitaal of op papier vastleggen. Mocht het nodig zijn, dan kunt u de gemaakte afspraken op een later moment beter aantonen. 

Bedenk eens wat de makelaar na 5 jaar nog weet van een mondelinge afspraak? 'We hebben afgesproken dat zij de foto's en het inmeten verzorgt'. De belangrijke afspraken als welke verantwoordelijkheid de makelaar heeft als hij met jou samenwerkt of wat jij niet gaat doen bij een inmeetopdracht dat weet de makelaar niet meer.

Belangrijk dus om de alle afspraken in een schriftelijke overeenkomst van opdracht te noteren. In de overeenkomst staan de specifieke bepalingen die jij maakt met deze makelaar. Vervolgens wijs je in het contract naar de algemene voorwaarden. In de algemene voorwaarden staan alle algemene bepalingen, die gelden voor al jouw klanten. Algemene voorwaarden zitten altijd gekoppeld aan een overeenkomst van opdracht.

Nee. Opdrachtgevers moeten voor het sluiten van de overeenkomst de algemene voorwaarden al kunnen hebben lezen en ze moeten hier ook akkoord op geven. Pas in het rapport van de voorwaarden vernemen, is dus veel te laat voor een opdrachtgever. 

Algemene voorwaarden zitten altijd gekoppeld aan een overeenkomst van opdracht.

Zolang jij de opdracht verstrekt hebt gekregen van de makelaar, zijn onze sjablonen algemene voorwaarden en het contract ook geschikt voor die situatie. Aan wie je factureert maakt dan dus niet uit. 

Wat betreft de NEN 2580 Meetinstructie opdrachten, raden echt aan om met bedrijven (makelaars) samen te werken en niet met consumenten (woningeigenaren). Consumenten zijn zeer goed beschermd en mogen heel veel t.o.v. van jou als bedrijf. 

Het gaat hier over de sjablonen Meetrapport, sjabloon algemene voorwaarden en sjabloon Overeenkomst van opdracht.

Pas nadat je je hebt ingeschreven bij de kamer van koophandel. 
Vraag eventueel naar de mogelijkheden: Bonnie 06 - 41 81 81 98.

De sjablonen zijn voor de meeste inmetende bedrijven passend. De sjablonen zijn zo opgezet dat je onderdelen kunt aanvullen of verwijderen met jouw diensten.

Ons advies is om juridische stukken altijd na te laten kijken door een jurist. Vooral als je de sjablonen hebt aangepast aan jouw situatie. Er kan dan op dat moment gekeken worden of alle ins & outs van jouw bedrijf hierin goed omschreven zijn. 

SJABLOON MEETRAPPORT

Ja. Je koopt dan nog steeds het sjabloon. Je gaat nu alleen alle relevante informatie van het sjabloon en de adviezen uit de online leeromgeving in jouw meetrapport plaatsen.

Als je nu zo jouw rapport toestuurt - zonder dat jij het sjabloon of de info uit de online leeromgeving verwerkt hebt - wordt het voor Bonstaete een gigantische klus om het rapport op alle punten (80) te controleren. We willen dat jullie zelf het rapport zoveel mogelijk goedzetten en wij doen dan de controle. Uit ervaring blijkt dat de totale controletijd 3 tot 4 uur in beslag neemt.

FACTURATIE EN INSCHRIJVEN

Jazeker. Je kunt de toegang tot de online Academy uitstellen tot 4 maanden na inschrijving. Bij de inschrijving kun je je startmoment invullen.  

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 
Als ondernemer kun je over het algemeen deze btw weer terugvragen.
Heb je je onderneming nog niet gestart, kun je onder bepaalde voorwaarden de btw die je betaalt als voorbelasting aftrekken in je aangifte omzetbelasting. Voor de recentste informatie kijk op de site van de Belastingdienst. Of Google op 'Kosten gemaakt in de aanloopfase'.

Bij de hoger geprijsde producten of opleidingen krijg je die mogelijkheid bij het winkelmandje aangeboden.

Iedereen die een cursus van Bonstaete afneemt, krijgt toegang tot lesstof op de online leeromgeving van Bonstaete.

Om hierop in te loggen krijg de deelnemer een sms met verificatie code. Dit 06-nummer vragen wij direct bij het afrekenen van het winkelmandje. 

Het is daarom belangrijk om het 06-nummer van de deelnemer in te vullen op de betaalpagina.

Mocht je het 06-nummer niet kunnen invullen, neem dan contact op met Bonstaete via 06-41818198 of info@bonstaete.nl

Nee. Eén deelnemer per account. We bieden grote kortingen als je met meerdere personen komt. In het winkelmandje zie je de prijzen hiervoor terug.

Jazeker. Vanaf de tweede persoon krijg je korting op de klassikale en online cursussen en opleidingen. Je ziet de kortingen terug in het winkelmandje.

 

Jazeker, Bonstaete stelt dan een handmatig factuur op. Neem hiervoor contact op met Bonstaete.

06-41818198
inschrijvingen@bonstaete.nl

Opleidingen, niet-zijnde praktijk opleidingen: bedrijven en consumenten
Fysieke producten: bedrijven en consumenten
Sjablonen: alleen bedrijven
Diensten: alleen bedrijven
Praktijk opleidingen: alleen bedrijven

Pas nadat je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kun je je inschrijven voor de bedrijfsonderdelen.

Bij vragen, kun je Bonnie bellen 06-41 81 81 98.

STAP-budget

Het STAP-budget is een subsidie van de overheid van €1.000,- waarmee je een cursus of opleiding (klassikale of online) kunt volgen om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken.

1 mei 2023 t/m 2 juli 2023 OP

Het is momenteel omduidelijk of de onderstaande ronden nog doorgang vinden.
3 juli 2023 t/m 3 september 2023 om 10:00
4 september 2023 t/m 31 oktober 2023 om 10:00
1 november 2023 t/m 31 december 2023 om 10:00

UWV heeft hier maximaal 4 weken de tijd voor, maar streeft ernaar dit binnen enkele werkdagen af te ronden. Ook al krijg je goedkeuring na een paar dagen, dan nog steeds geldt dan dat de daadwerkelijke scholingsactiviteit pas kan starten 4 weken na aanvraag. 

De scholing moet minstens 4 weken na de aanvraag starten en uiterlijk binnen 3 maanden na sluiting van het betreffende aanvraagtijdvak.

Nee. Nog steeds geldt dan dat de daadwerkelijke scholingsactiviteit pas kan starten 4 weken na aanvraag. 

Je kunt met het STAP-budget tot € 1.000,- subsidie krijgen voor jouw studie. Zijn de totale kosten van de scholing lager, dan hoef je zelf niks te betalen. Deze kosten hoef je ook niet voor te schieten. Zijn de totale kosten van de scholing hoger, dan betaal je het verschil wel zelf. Dit hogere bedrag kun je als zelfstandige wel opvoeren in je boekhouding.

Bij Bonstaete zijn de administratiekosten minimaal € 181,50. Het budget wat je overhoud voor je opleiding is dan:
€1000-€181.50 =€818,50 incl btw (€ 676,45 excl btw) 
Alle cursusprijzen op deze site zijn exclusief btw. Je krijgt dus een cursusbedrag van maximaal € 676,45 excl btw vergoed.

Als opleider krijgen wij het STAP-budget als voorschot betaald: na afloop van de scholingsactiviteit wordt door het UWV gecontroleerd of de scholing is afgerond en of aan alle verplichtingen is voldaan. Als wij namens jou de subsidie niet definitief krijgen, ontvang je van ons een factuur die je zelf dient te voldoen.

 

Nog geen verplichting
Als je een STAP-aanmeldbewijs aanvraagt, ga je geen verplichting aan. Wij maken alleen een aanmeldformulier voor je aan, zodat je het STAP-budget kunt aanvragen. Vraag je het STAP-budget niet aan, of het aanvragen is niet gelukt, dan vervalt deze voorlopige aanmelding automatisch. Hierdoor loop je geen enkel risico, wel zo prettig.

Wanneer ga je wel een verplichting aan?
Op het moment dat je het STAP-budget bij het Rijk aanvraagt, ga je een verplichting aan. Je gaat dan een verplichting aan om bij Bonstaete een opleiding te gaan volgen. 

Wanneer je aanvraag is goedgekeurd door het UWV, vragen we je de definitieve keuze voor de opleiding door te geven. 

Nadat het Rijk je aanvraag heeft goedgekeurd is het verplicht om één van de opleidingen van Bonstaete te volgen. Op het moment dat jij hier niet aan voldoet, trekt het Rijk jouw budget weer in. Jij ontvang dan van ons een factuur, die je dient te betalen.

Bedenk dus goed of het tijdsvak waarin de opleiding moet beginnen wel bij je past. Vraag eventueel pas een tijdsvak later aan. Het tijdsvak is gerelateerd aan de aanvraagronde. Lees meer hierover in deze veelgestelde vragen.

Om het STAP-budget voor de cursussen van Bonstaete mogelijk te maken, werkt Bonstaete samen met een externe partij. Bonstaete betaalt deze vergoeding voor de door hun verrichte aministratieve werkzaamheden.

Voor personen:
Tot 1 januari 2022 kon je een gedeelte van de kosten voor cursus of opleiding als persoon aftrekken van je inkomstenbelasting. Dit is nu vervangen door het STAP-budget.

Voor ondernemers:
Als ondernemer kun je nog steeds jouw zakelijke studiekosten aftrekken van de winst.

De combinatie:
Je kunt dit combineren. Je kunt als persoon het STAP-budget aanvragen. Het bedrag boven de €1000 kun je dan nog zakelijk aftrekken.

Alle Bonstaete opleidingen en cursussen die meedoen aan het STAP-budget vallen onder INMETEN VASTGOED. 

Binnen het STAP-budget kun je zelf geen cursussen combineren. Niet bij verschillende opleiders, ook niet bij dezelfde opleider.

Wij hebben een selectie van onze cursussen en opleidingen beschikbaar gesteld voor het STAP-budget. Bij deze cursussen wordt het maximale budget besteed.

Eén keer per jaar kun je het STAP-budget ontvangen. Per aanmeldronde kun je één STAP-budget aanvraag indienen. Als jouw aanvraag eerder is afgekeurd, dan kun je wel opnieuw een aanvraag indienen. Echter geldt ook dan nog dat de scholing nog niet van start mag zijn gegaan.

Nee. Op het moment dat je inschrijft, heb je bij de online cursussen direct toegang tot alle lesstof en coaching. Zou dan een STAP-budget niet doorgaan en er kan niet betaald worden, dan kunnen we de vergaarde kennis niet meer terughalen. 

Dit geldt ook voor opleidingen die al zijn begonnen. 

Als je de cursus of opleiding niet kan afronden, dan heb je geen recht op de STAP-budget subsidie.

Als opleider krijgen wij het STAP-budget als voorschot betaald: na afloop van de scholingsactiviteit wordt gecontroleerd of de scholing is afgerond en of aan alle verplichtingen is voldaan. Als wij namens jou de subsidie niet definitief krijgen, ontvang je van ons een factuur die je zelf dient te voldoen.

Als je de cursus of opleiding niet kunt starten of afronden, geef dit dan zo snel mogelijk door aan UWV. Het UWV kan dan voorkomen dat het STAP-budget betaald wordt of kan het STAP-budget terugvorderen bij de opleider. Als je het UWV niets meedeelt of het niet afronden is te wijten aan jezelf, dan kan je voor een periode van maximaal twee jaar worden uitgesloten van het aanvragen van STAP-budget.

Volledige vergoeding aan Bonstaete is verschuldigd, indien minder dan twee weken voor de aanvang van een klassikale cursus wordt geannuleerd, de deelnemer niet verschijnt of de cursusdatum verzet wordt. Ongeacht de  reden. Herinschrijving kost €197 excl btw. Herinschrijving valt niet in het STAP-budget. Je ontvangt dan van ons een factuur die je zelf dient te voldoen.

Het UWV-platform waarop de aanvraag kan worden ingediend, heeft problemen door de grote belangstelling. Dit maakt de website erg langzaam, vooral bij de stap waarbij de scholing gekozen moet worden. Enkele tips:   

- Bij het zoeken van de scholing vul je 2 velden in, namelijk opleider en scholing

- Zorg dat je bij 'opleider' het volgende invult: Terra Opleidingen.  Zo staan we namelijk in het register.

- Zorg dat je bij 'scholing' het eerste woord van de cursus of opleiding invult, zoals deze ook bij 'naam opleiding' op je aanmeldbewijs staat vermeld. Dus zoek niet op "Inmeten Vastgoed", maar op "Inmeten". 

- Klik op ZOEK. Geduld is hier belangrijk: zie je bovenin het tabblad een soort laadsymbooltje? Dat geeft aan dat de pagina jouw verzoek nog aan het verwerken is. Niets doen en wachten.

- Klik op jouw opleiding in de zoekresultaten en zodra deze geselecteerd staat, klik je op "Kies Activiteit". 

Download de handleiding.

 

 

> Sla jouw STAP-aanmeldbewijs op op een plek op waar je hem snel terugvindt.
> Heb je DigiD inloggegevens bij de hand.
> Zorg dat je vrijdag 1 juli ruim op tijd (vóór 10:00 uur) naar stapuwv.nl gaat. De ervaring uit de vorige ronde: hoe vroeger je op de pagina bent, hoe hoger jouw plek in de wachtrij. We weten niet of dat deze keer ook werkt: zet voor de zekerheid de pagina op tijd open en sluit of vernieuw je browser daarna niet meer.
> Vraag vrijdag 1 juli om 10:00 uur direct jouw STAP-budget aan. Er zijn slechts een beperkt aantal STAP-budgetten beschikbaar per subsidie ronde.

Natuurlijk is het een enorme meevaller als een cursus gratis gevolgd kan worden. Echter zijn de budgetten snel op, dus bedenk je het volgende:

Als je een cursus op het oog hebt die jij direct kunt gebruiken in je bedrijf. Dus je leert een nieuwe dienst waarmee je direct geld kunt verdienen. Dan zou ik die cursus direct gaan volgen. En niet wachten tot de volgende ronde van het STAP-budget. Je hebt namelijk het cursusgeld al lang en breed terugverdient in die tussenliggende maanden.

Gebruik je STAP-budget dan voor een ander minder urgente cursus. Als ondernemer zijn er altijd interessante cursussen te volgen, die maken dat je net even beter gaat ondernemen.

Nee. Bij inschrijving kun je maar één kortingscode invullen, die van het STAP-budget of een andere code.

Wij geven geen extra korting, omdat een cursist met een STAP-budget meer administratieve handelingen en risico geeft. 

Scroll naar boven

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.