CURSUS VOOR INTERIEURSTYLISTEN

Ontwerp de
interieurs waar
jij van droomt.

Ontwerpsnelheid met designs

Creëer per verdieping of ruimte meerdere designs. Kopieren, ontwerp aanpassen, kiezen en aan de klant presenteren. Overzichtelijk en snel.

Tekenen met de klant naast je

Zittend met de klant kun je je voorstel perfectioneren: Even een muurtje verplaatsen, die muurkleur net iets lichter. Makkelijk en ideaal.

Neem klanten mee in jouw visie

Laat je klanten het nieuwe ontwerp beleven door ze te laten rondvliegen in het pand. Ook 2d en 3d plattegronden en artist impresions kun je tonen.

Tijdsbesteding en verdiensten in balans

Je geweldige interieurideeën uittekenen op papier vraagt veel tijd. Tijd die je niet altijd terug kunt rekenen naar de klant. Floorplanner lost dat voor je op. Bij de makers staat de snelheid van het tekenen voorop.

Voordeel-Floorplanner
Floorplanner-plattegronden

Alles-in-één software

Je tekent in 2d. Met één druk op de knop heb je een 3d-plattegrond. En met nog een druk op de knop een artist impression. Je hebt geen rendersoftware nodig. Floorplanner regelt het allemaal, zodat jij geen zware computer nodig hebt..

Verlichting aan- en uitzetten

Creëer nachtelijke sferen. Lampen kun je naar wens aan en uit zetten. Zo kun je dus de basis-, sfeer- en accentverlichting exact goed zetten voor de artist impressions.

verlichting-Floorplanner
Testimonial-Marcella-van-Eijsden

'Trots als een pauwwauwwauwWoW! Niet normaal wat ik 'gewoon' binnen 1 dag geleerd heb en zelfstandig kan uitvoeren. Enorm waardevolle uitbreiding op alles wat ik de afgelopen twee jaar bereikt heb.'

Marcella van Eijsden
Interieurstylist, vastgoedstylist en eigenaar bij M ID Interieur Design

Ons advies voor stylisten:

Als startend stylist is het handig om met Floorplanner te beginnen. Floorplanner is namelijk veel makkelijker om te leren, dan SketchUp. Dan kun je dus sneller aan de slag voor je klanten. Ook is Floorplanner goedkoper. Later neem je daar SketchUp bij.

Sketchup is sterk in maatwerk projecten. Alles kun je ermee tekenen, denk aan maatwerkkasten. Of stalen kozijnen in precies dat ene kleurtje. Floorplanner kan dat niet. Dus voor maatwerk wil je SketchUp hebben.

Beide tekenprogramma's hebben dus sterke punten. Waarom combineer je niet het snelle van Floorplanner met de gedetailleerdheid van SketchUp? Floorplanner gebruik je om je plan uit te denken: het schuiven van meubels,  spelen met kleurcombinaties, verplaatsen van wanden. Je hebt met Floorplanner een mooi snel product om je klant te laten zien. Bij een interieurproject met maatwerkproducten stap je over op Sketchup.

Scroll naar boven

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.

Kan ik je helpen?

Bonnie-Allart

Bel direct met Bonnie

06-41 81 81 98

(niet voor consumentvragen)