Contact met Bonstaete

Bonstaete
Steenmakersstraat 6
5331VW Kerkdriel

06 – 41.81.81.98
info@bonstaete.nl

KvK 69762821
BTW NL858001755B01
IBAN NL60RABO0128546964
BIC RABONL2U

Staat je vraag tussen de veelgestelde vragen?

Bel met Bonnie:   06 – 41.81.81.98

Of typ een bericht

Veelgestelde vragen

Ja. De cursus Meetinstructie 1 is een op zichzelf staande training. Het is geen noodzaak om NEN 2580 Meetinstructie 2 te volgen. Wij raden dit echter wel aan, omdat uit ervaring blijkt dat cursusmateriaal herhalen en verdieping bijdraagt aan en hogere kwaliteit van de NEN 2580 inmetingen.

Daarnaast verhoogt het je zelfvertrouwen.

Ja. Echter is dit een gevorderde cursus. Je dient bekend te zijn met de begrippen en ook al ervaring te hebben met het inmeten van woningen. Deze cursus is zo ontwikkeld dat dit een goede verdiepingscursus is voor ervaren makelaars.

Mocht je twijfelen of je alleen NEN 2580 Meetinstructies 2 voldoende is: bel 06-41 81 81 98.

Het is belangrijk dat je eerst ervaring op gaat doen met live inmeten en het berekeningen van de gebruiksoppervlakte. Dag 2 fungeert als controlemiddel of je de regels 100% correct toepast. De situaties waar jij tegenaan bent gelopen tijdens deze ervaringen gaan we in de training behandelen.

Als je cursuspakket inmeter of allround inmeter afneemt, helpen we je ook mee op weg om ervaring op te doen.

Je gaat eerst je eigen woning inmeten, die van familie en vrienden. Je start met een makkelijke woning en bouwt dat dan op. De eerste woningen inmeten kost tijd. Pas na een aantal woningen komt er snelheid in.

In principe maakt dat niet uit, zolang ze de data bijelkaar liggen. Ben je een startende ondernemer en nog niet begonnen, dan zou ik de cursus NEN 2580 dicht bij de startdatum van je bedrijf houden. Zodat de lesstof niet is weggezakt.

Omdat je nooit weet hoe de weken verlopen. Mocht de lesstof toch weggezakt zijn, dan kun je opnieuw deelnemen voor het gereduceerde tarief van €197.

Als je meerdere projecten per week aan makelaars gaat aanleveren is het raadzaam om een Floorplanner Pro account te nemen. Een Floorplanner Pro account heeft namelijk features waarmee je sneller kan tekenen en professioneel ogende produkten kan aanleveren.

Als deelnemer aan de cursus Floorplanner krijg je 30% of 50% korting op het eerste jaar.

Geef je voor de cursus aan dat je een Floorplanner Pro account wilt, dan krijg je 50% korting op de standaardprijs. Vraag je de upgrade aan tijdens de cursusdag of na de cursusdag (dit kan maanden na dat zijn) dan krijgt je 30% korting.

Als wij het Floorplanner Pro account voor je aanvragen of upgraden dan gaat het jaarabonnement lopen op de dag van de training.

Tijdens de cursus Floorplanner werk je op je eigen laptop. Heb jij er geen? We hebben enkele laptops die je kunt lenen.

Heb je zelf geen laptop, maar je schoolgaande zoon heeft wel een mooie laptop staan? Dan kun je hem op het hart drukken, dat je geen software of iets dergelijks op zijn heiligdom installeert. En dat je natuurlijk ook niet zijn surfgeschiedenis checkt en op Facebook post. Het zou namelijk fijn zijn, als je die van je zoon dan zou meenemen.

 

Voor de cursussen NEN 2580, NEN 2580 Meetinstructies 1 & 2 heb je geen laptop nodig.

Scroll naar top

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.

Kan ik je helpen?

Bonnie-Allart
Bel me: 06 – 41 81 81 98 van 09:00 – 21:00 uur
(voor cursusgerelateerde vragen)