Floorplanner Account aanvullende vragen

Floorplanner Account aanvullende vragen

Voor de cursus Floorplanner heb je een Floorplanner account nodig. Tijdens de cursus maken we een project hierin aan, waarin je tijdens de cursus werkt. Om er zeker van te zijn dat je een project hebt met voldoende rechten, laten we Floorplanner credits op je account plaatsen. Dit doen we bij de basic en de pro accounts, zowel bij de nieuwe, als de bestaande.

Nog geen account
Als je nog geen account bij Floorplanner hebt, maken wij dit voor je aan. Dit kan het gratis Basic account zijn of het Pro account met de korting. Je account wordt enkele dagen voor aanvang van de cursus aangemaakt. De Pro accounts lopen een ruim jaar. De inloggegevens krijg je tijdens de cursus. Welk e-mailadres wil je hiervoor gebruiken?

Je hebt wel al een account
Heb je al een account, dan hebben we je gebruikersnaam (e-mailadres) nodig. Je wachtwoord hebben we niet nodig.

Via Bonstaete kun je een Pro account met korting aanvragen
Je krijgt 50% korting op de standaardprijs, als je voor aanvang van de cursus het Pro account aanvraagt. Tijdens en na de cursus krijg je 30% korting. Een pro-account met 50% korting kost €124. De standaardprijs is €249 per jaar. Deze korting geldt alleen op het eerste jaar, daarna hanteert Floorplanner de standaardtarieven. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.
Mocht je hier gebruik van willen maken en dit nog niet hebben doorgegeven , stuur dan een mail aan inschrijvingen@bonstaete.nl of bel met 06-41818198.

Graag ontvangen we, via het formulier hiernaast, de ontbrekende gegevens.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Bonnie Allart & Team

Floorplanner Account - aanvullende vragen

Op dit mailadres ontvang je mail over je cursus
E-mailadres waar Floorplanner Account op actief is/ door ons aangevraagd kan worden

Scroll naar top

Altijd de nieuwste blogartikelen op het gebied van NEN 2580, Floorplanner en vastgoedmarketing in je mailbox?

Vul je gegevens hieronder in

Als je dit formulier invult, krijg je waardevolle tips op het gebied van vastgoedmarketing en NEN 2580. Wij gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

dit veld niet invullen s.v.p.