Cursus Floorlanner

Inventarisatie laptop aansluitingen

Vanwege de 1.5-regel afstand werken we met een monitor die aan jouw laptop wordt gekoppeld. Jouw laptopscherm wordt dan gedupliceerd op de extra monitor. De schermen worden gekoppeld via een HDMI kabel.

We willen graag weten welke aansluiting jij hebt.

Veel laptops zijn uitgerust met een HDMI-aansluiting. Heb je echter geen HDMI-aansluiting, dan is er een koppelstuk nodig. 

Geef z.s.m. jouw laptop aansluitingen door via dit formulier. De poorten USB type A en Modem ethernet zijn niet relevant. In de afbeeldingen hieronder kun je bekijken welke poorten je hebt.

Er zijn diverse koppelstukken bij Bonstaete aanwezig, dus er hoeft niet direct een koppelstuk te worden gekocht. Dit is een inventarisatie of er voldoende koppelstukken aanwezig zijn.

Mac/Apple gebruikers
Er zijn op de locatie geen koppelstukken aanwezig voor lightning aansluitingen. Als je op je eigen laptop wilt werken, dan graag zelf een koppelstuk HDMI naar lightning meenemen of bijvoorbeeld HDMI naar USB Type A.

Mogelijke aansluitingen:

Floorplanner Laptop aansluiting doorgeven

Dat is het mailadres waarop je mail ontvangt over de cursus.
Vink alle typen aansluitingen aan die je op je laptop hebt

Scroll naar top

Altijd de nieuwste blogartikelen op het gebied van NEN 2580, Floorplanner en vastgoedmarketing in je mailbox?

Vul je gegevens hieronder in

Als je dit formulier invult, krijg je waardevolle tips op het gebied van vastgoedmarketing en NEN 2580. Wij gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

dit veld niet invullen s.v.p.