Praktijkcursus

Inmeten voor EP-adviseurs

Leer op locatie van een ervaren EP-adviseur hoe je de schetsen maakt voor de energielabels van woningen. Samen met de docent ga je enkele woningen opmeten. 

Vanaf €425

Investeringen zijn exclusief btw. €425 is voor 1 dagdeel. De investering voor 2 personen is €650. Bij 2 dagdelen is de investering €700 voor 1 persoon en €1150 voor 2 personen.
*Indien gewenst komt de docent naar jou toe om een locatie naar keuze in te meten. Bij deze variant komt er een nafacturatie van de reiskosten.

Wat houdt deze cursus in?

Als EP-adviseur wil je een totaalpakket aan de makelaar aanbieden met o.a. energielabels, goede 2D plattegronden en misschien zelfs 3D plattegronden. Hiervoor heb je een slimme aanpak nodig zodat je de opname op locatie direct op een slimme manier kunt combineren met het inmeten. Het doel is om meer omzet per woning te genereren zonder dat je er veel extra tijd mee kwijt bent. 

Tijdens deze praktijkcursus leer je van een super ervaren EP-adviseur hoe je een woning inmeet m.b.v. een laserafstandsmeter. Je krijgt veel ervaringswijsheid mee, zoals trucjes om sneller te werken, hoe je het combineert met de EP-opname en hoe je jouw schetsen slim opzet. Zo kun jij straks vol vertrouwen een woning in een handomdraai inmeten en labelen. En omdat jij (en eventueel jouw collega) de enige cursist bent, weet jij zeker dat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt en het écht leert.

Ben ik geschikt voor deze cursus?

Heb jij een opleiding tot inmeter gevolgd of heb je kennis van de NEN 2580 Meetinstructies? Dan kun jij deze praktijkcursus goed volgen.

Het is een pré als je ook plattegronden kunt tekenen met bijvoorbeeld Floorplanner. Bekijk hiervoor onze cursus Floorplanner.

Voor wie is deze cursus niet?

Als je alleen vanaf tekening oppervlaktes bepaalt, is deze cursus niet interessant. Deze cursus is geschikt wanneer je wilt leren hoe je op locatie moet inmeten.

Deze cursus is niet geschikt voor mensen zonder enige kennis van de NEN 2580 Meetinstructies. Heb je die kennis nog niet? Volg dan eerst één van NEN 2580 Meetinstructies opleidingen.

Gun jezelf deze investering

In tegenstelling tot andere aanbieders, krijg je bij ons 1-op-1 aandacht. Hierdoor leer je veel beter inmeten dan bij een standaard groepscursus. Daarbij leren we je hoe je zo snel mogelijk kunt werken, waardoor je in de praktijk meer verdient per uur. 

Voorkom dat je onnodig veel tijd besteedt

Je bent je schetsen aan het uitwerken en je komt erachter dat iets niet klopt… Oei! Een inmeetfout! Dit gaat je extra tijd kosten. 

Leer goed inmeten van een ervaren inmeter die jou de persoonlijke aandacht geeft die je nodig hebt om dit goed te leren.

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen

Je hoeft niet goed te kunnen tekenen om deze cursus te volgen. Wij leren je precies hoe je een goede schets opzet zodat je deze kunt omzetten in een kloppende plattegrond. 

De beste Praktijkcursus inmeten met de laserafstandsmeter
Hokjespatroon 1

Voorbeeld inhoud programma

Energielabel

We leren je inmeten:

Indien de woning het toelaat*:

* Wanneer je leert inmeten op een locatie die wij zelf aandragen, dan zorgen wij dat deze elementen in de woning aanwezig zijn. Echter, wanneer je het fijn vindt dat je begeleiding krijgt bij het inmeten van een opdracht en dus zelf de locatie kiest, kan het zijn dat niet alle elementen aan bod komen. 

Je bent bij ons in goede handen

Met mijn bedrijf Lou!k and See focus ik mij op het opnemen en inmeten van woningen. Als onderdeel hiervan maak ik 2D en 3D plattegronden. Ik heb al meer dan 4000 woningen ingemeten. In deze tijd heb ik mijn werkwijze geperfectioneerd, waarmee ik heel snel en precies kan werken. 

Het meest vervelende wat je kan gebeuren is dat je fouten hebt gemaakt waardoor je terug moet naar een woning. Of dat je urenlang bezig bent met een plattegrond om uit te vogelen waar de fout zit. Met de skills die ik jou leer tijdens deze praktijkcursus, hoeft jou dat nooit te gebeuren.

Naam docent

Docent en EP-adviseur

Hoe werkt het?

01

Schrijf je in

Klik op schrijf je in. Je komt terecht in ons inschrijfformulier waar je direct kunt betalen. 

02

Datum inplannen

Je ontvangt direct na betaling de contactgegevens van de docent. Samen spreken jullie een datum af voor de cursus.

03

Krijg meer omzet per woning

Na deze cursusdag kun jij in een handomdraai zowel een woning labelen als inmeten. Zo krijg je meer omzet per woning. 

Gun jezelf het beste

Kies voor de educatie van experts op het gebied van NEN 2580 & de Meetinstructies

Dit is waarom je voor Bonstaete kiest:

Veelgestelde vragen

Praktijkcursussen

Inschrijven, facturatie en investeringen