Praktijkcursus

Vastgoedmarketing

Leer op locatie de beste aanpak voor het inmeten, fotograferen en/of stylen van woningen. Stel je eigen praktijktraining samen.

Vanaf €425

Investeringen zijn exclusief btw. €425 is voor 1 dagdeel. De investering voor 2 personen is €650. Bij 2 dagdelen is de investering €700 voor 1 persoon en €1150 voor 2 personen.
*Indien gewenst komt de docent naar jou toe om een locatie naar keuze in te meten. Bij deze variant komt er een nafacturatie van de reiskosten.

Wat houdt deze cursus in?

Als medialeverancier wil je een totaalpakket aan de makelaar aanbieden met o.a. diverse soorten fotografie, video en Floorplanner plattegronden.

Wellicht kun je wel wat hulp gebruiken om al deze deelopdrachten slim te combineren in de woning. Of heb je meer behoefte aan extra ervaring opdoen met vastgoedfotografie, of het inmeten van woningen, of wil je hulp met je Matterport.

Tijdens deze praktijkcursus leer je de skills van een super ervaren vastgoedmarketeer Je krijgt veel ervaringswijsheid mee, zoals trucjes om sneller te werken.

Jij (en eventueel jouw collega) bent de enige cursist, zo weet jij zeker dat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt en het écht leert.

Het doel is dat jij vol vertrouwen projecten gaat aannemen en uitvoeren.

Ben ik geschikt voor deze cursus?

Voor ieder onderdeel waar je extra hulp voor aanvraagt, verwachten we dat je daar al iets van training voor hebt gehad. We gaan door op je basiskennis.

Wil je eerst basiskennis voor de NEN 2580 Meetinstructies opdoen? Kijk dan bij de Inmeter Pro opleiding.

 

Voor wie is deze cursus niet?

Ben je een EP-adviseur? Dan hebben we voor jou een eigen cursus.

Krijg 1-op-1 begeleiding

In tegenstelling tot andere aanbieders, krijg je bij ons 1-op-1 aandacht. Niet wachten op anderen, 100% aandacht voor jou.

Op maat gemaakt

Een privé sessie helemaal op maat gemaakt voor jou. Met als doel dat jij vol zelfvertrouwen betaalde opdrachten gaat doen. Wij zijn er om jou succesvol te maken!

Schetsen snel opzetten

Na tig woningen nog steeds geen snelheid in het inmeten? Leer hoe je snel en correct een woning schetst. Breng je inmetingen terug naar 20 minuten voor een tussenwoning.

Vastgoedmarketing praktijkcursus fotografie en inmeten02-2
Hokjespatroon 1

Voorbeeld inhoud programma

Je kunt naar wens hulp krijgen bij:

Onderwerpen bij het inmeten:

Je bent bij ons in goede handen

Met mijn bedrijf Lou!k and See focus ik mij op het inmeten van woningen en het maken van 2D en 3D plattegronden. Hierdoor heb ik al meer dan 4000 woningen ingemeten. In deze tijd heb ik mijn werkwijze geperfectioneerd, waarmee ik heel snel en precies kan werken. 

Het meest vervelende wat je kan gebeuren is dat je fouten hebt gemaakt waardoor je terug moet naar een woning. Of dat je urenlang bezig bent met een plattegrond om uit te vogelen waar de fout zit. Met de skills die ik jou leer tijdens deze praktijkcursus, hoeft jou dat nooit te gebeuren.

Pascale 'Lou' Kroeze

Docent en inmeter

Hoe werkt het?

01

Schrijf je in

Klik op schrijf je in. Je komt terecht in ons inschrijfformulier waar je direct kunt betalen. 

02

Datum inplannen

Je ontvangt direct na betaling de contactgegevens van Lou. Samen spreken jullie een datum af voor de cursus.

03

Krijg meer omzet per woning

Na deze cursusdag kun jij in een handomdraai zowel een woning vastleggen als inmeten. Zo krijg je meer omzet per woning. 

Gun jezelf het beste

Kies voor de educatie van experts op het gebied van NEN 2580 & de Meetinstructies

Dit is waarom je voor Bonstaete kiest:

Veelgestelde vragen

Praktijkcursussen

Inschrijven, facturatie en investeringen