Bouwkundig adviesbureaus

Voor jouw klanten is een nauwkeurige NEN 2580-bepaling van de oppervlakten en inhouden cruciaal. Verhoog de expertise van jouw team op dit gebied en leer hen hoe je omgaat met grijze gebieden en onduidelijkheden. Zo kun je je klanten het beste adviseren.

Wij hebben de
perfecte opleiding voor jou

Cursus

NEN 2580 voor BOG

Bepaal jij regelmatig de oppervlakte en inhoud van zowel woningen als bedrijfspanden? Leer dan wat de gedachte achter de NEN 2580 is en hoe je omgaat met grijze gebieden en onduidelijkheden.

Je krijgt de laatste inzichten mee over dit onderwerp en hoort wat de toekomstige ontwikkelingen zijn voor de NEN 2580 norm.

In deze cursus leer je foutloos de oppervlaktes VVO, GO, BVO, NVO, TO en inhouden te bepalen.

Cursus

NEN 2580 Meetinstructies voor woningen

Ben je nieuwsgierig naar het inmeetvak? Deze cursus is een laagdrempelige start om te zien of het iets voor jou is. Je leert de basis voor het bepalen van de oppervlakte en inhoud van woningen.

Deze cursus is los te volgen of als onderdeel van onze Inmeter Pro opleiding.

Bonstaete keuzehulp opleidingen NEN2580

Opleiding

Inmeter Pro

Dit is onze meest complete opleiding om professioneel vastgoedinmeter te worden.

Binnen 6-8 weken ben jij opgeleid naast jouw huidige werkagenda. En kun je direct aan de slag en meer verdienen als waardevolle allround dienstverlener voor makelaars.

Laat je bedrijf groeien met een incompany training​

Versterk jullie expertise

Verhoog de nauwkeurigheid van de bepaling van de VVO, GO, BVO, NVO, TO en inhouden door diepgaande kennis van de NEN2580 norm. Zo blijven klanten vertrouwen op jullie expertise.

Hoe werkt het?

01

Kies opleiding

Bekijk het cursusoverzicht en ontdek welke opleiding bij je past. Kom je er niet uit? Gebruik onze keuzehulp of vraag advies

02

Schrijf je in

Ga naar de pagina van jouw cursus en klik op schrijf je in. Je komt terecht in ons inschrijfformulier waar je direct kunt betalen. 

03

Versterk je positie

Verhoog jouw expertise met waardevolle en diepgaande kennis in jouw (nieuwe) vakgebied. 

Gun jezelf het beste

Kies voor de educatie van experts op het gebied van NEN 2580 & de Meetinstructies

Dit is waarom je voor Bonstaete kiest:

Quotes

Wij hadden last van veel grijze gebieden m.b.t. de meetinstructies en ook het verschil tussen de meetinstructies en Nen 2580 was lastig. Nu kunnen we de meetinstructies makkelijker toepassen.

Tom van Til, TDC Engineering

Video afspelen