Incompany en eventueel op maat gemaakt

Indien je meerdere medewerkers van jouw kantoor deel wilt laten nemen aan de cursussen, is het mogelijk dat deze op locatie gegeven worden.

Heb je een grotere organisatie (bijvoorbeeld franchiseorganisatie of branchevereniging) dan kun je ook cursussen op maat laten maken. Samen bepalen we dan welke onderwerpen belangrijk zijn voor de organisatie.

ZZP’ers en kleine ondernemingen kunnen ook gebruik maken van de incompany mogelijkheid. Vanaf twee personen komt Bonstaete al bij je langs. Ben je ZZP’er en zodoende werk je alleen? Dan matchen we jou aan een andere ZZP’er die dezelfde cursuswensen heeft. Dus schroom niet om te bellen.

Fleur Bouquet van Brickmedia vertelt.

Fleur Bouquet
Brickmedia te Den Haag e.o.

Onze sterke punten

Wij denken mee aan welke diensten geschikt zijn voor jouw bedrijf. Tevens weten wij wat zich in de markt afspeelt. Daarnaast houden wij rekening met het huidige kennisniveau van de deelnemers. Desgewenst wordt er één-op-één gecoacht of kijken we over de schouder mee, wanneer er voor het eerst de praktijk ingegaan wordt.

Voor een vrijblijvend gesprek of extra informatie kun je contact opnemen met Bonnie Allart.

Vincent DeWeese van 3CPO vertelt.

Vincent DeWeese
3CPO te Almere. 3CPO gaat per juli 2016 verder onder de naam Bouwsaam.

Of laat een bericht achter

Altijd de nieuwste blogartikelen op het gebied van NEN 2580, Floorplanner en vastgoedmarketing in je mailbox?

Vul je gegevens hieronder in

Als je dit formulier invult, krijg je waardevolle tips op het gebied van vastgoedmarketing en NEN 2580. Wij gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

dit veld niet invullen s.v.p.