Gratis download: Het beroep inmeter: jouw nieuwe carrière?

Kies voor een toekomstbestendig beroep zonder langdurige omscholing

Wat zeggen onze tevreden cursisten?

“De cursussen waren helder en goed gestructureerd, en boden waardevolle inzichten en praktische kennis voor beginners zoals ik. Dankzij Bonstaete heb ik mijn doel om inmeter te worden bereikt en ben ik nu actief bezig in deze branche, wat een geweldig gevoel geeft.”
- Berend de Ruiter, B.W.D.R.
“De cursus biedt diepgaande kennis en praktische inzichten, waardoor ik zelfverzekerder ben geworden in mijn contact met makelaars. Dankzij Bonnie's ervaring en directe antwoorden op specifieke vragen voel ik me goed voorbereid in de praktijk.”
- Peter Dietz, Perfect Taxaties
“De hand-outs zijn erg duidelijk en ik gebruik ze nog steeds als naslagwerk. Kortom, een goede cursus die de investering meer dan waard is”.


- Paul Kaandorp, i4Photos Vastgoedfotografie

Het inmeten is meer dan alleen het opmeten van oppervlaktes. Het is ook een kwestie van inzicht en creativiteit.

Waarom de opleiding tot inmeter geschikt is voor iedereen

De opleiding tot inmeter is voor iedereen toegankelijk dankzij een gestructureerd leerprogramma. Met de huidige vraag biedt de opleiding een goede basis voor een stabiele loopbaan. Als inmeter kun je een zeer goed maandelijks inkomen verwachten en de flexibiliteit in werktijden en locaties maakt het ideaal voor mensen met een druk schema. Het werk van een inmeter is zeer gevarieerd en biedt dagelijks nieuwe uitdagingen. Elk bezoek aan een huis of pand brengt unieke ervaringen met zich mee. 

Door de uitgebreide training van Bonstaete leer je niet alleen technische aspecten, maar ook de belangrijke vaardigheden. Dankzij je opgedane kennis en ontwikkelde vaardigheden ben je in staat om zelfverzekerd en competent je werk als inmeter uit te voeren. Bovendien biedt de variatie in dagelijkse taken een continu gevoel van voldoening en interesse. Kortom, de opleiding tot inmeter is een uitstekende investering in een veelzijdige en lonende loopbaan.Na de opleiding tot inmeter ben je in staat om een breed scala aan taken uit te voeren binnen het vastgoedsegment

Ben jij ook benieuwd wat alle mogelijkheden zijn als inmeter?

Scroll naar boven

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.

Kan ik je helpen?

Bonnie-Allart

Bel direct met Bonnie

06-41 81 81 98

(niet voor consumentvragen)