Laat zien dat je goed bent opgeleid.

Keurmerk NEN 2580 Meetinstructies

Je kunt een keurmerk met 1, 2 of 3 sterren behalen voor de NEN 2580 Meetinstructies.

Hoe meer kennis, hoe meer sterren.

Bonnie Allart Nen 2580 expert

‘De eerste officiële versie van de Meetinstructies dateert uit 2009. Nu zitten we in de 7e versie. De kennis van toen is niet toereikend voor de woningverkoop van nu.’

Bonnie Allart
directeur Bonstaete B.V.

Waarom een keurmerk met diverse niveaus?

Het bepalen van de gebruiksoppervlakte en inhoud is in de loop der jaren een serieuze business geworden. Veel makelaars waren eerst laconiek, nu worden de meters steeds scherper in de gaten gehouden. Niet gek, als je ziet hoe de woningeigenaren er bovenop zitten. Laat aan de makelaars zien, dat je weet wat je aan het doen bent.

De dagen van een cursusje volgen zijn dus voorbij. Een opleiding past beter. En als jij tijd hebt geïnvesteerd, waarom zou je dat dan niet vertellen aan je klanten? Iedereen mag weten dat jij goed bent opgeleid in de NEN 2580 Meetinstructies!

Laat zien dat je bent opgeleid bij Bonstaete.

Na afronding van de cursus krijg je een papieren certificaat met hierop ook het opleidingsniveau in sterren uitgedrukt. De sterren zijn persoonsgebonden.

En daarnaast kun je de Bonstaete sterren op je website plaatsen. Gebruiken op social media. Of in je NEN 2580 rapport plaatsen. Een digitale erkenning voor iedereen om te zien! 

Het jaar van deelname staat er ook op. Je kunt daarmee laten zien dat je iedere update of ieder jaar opnieuw bijgeschoold bent. 

keurmerk-bonstaete-specimen

Fouten verzekerd = lekker slapen

Iedereen maakt weleens een fout. Je wilt niet dat zo’n fout zorgen veroorzaakt. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) los dit voor je op.

Als NEN 2580 inmeter is het moeilijk om een BAV te krijgen. Bonstaete heeft een verzekeraar gevonden die je zonder ellenlange trajecten verzekert. 

Een van de voorwaarden om verzekerd te kunnen worden is dat je een 3-sterren niveau moet hebben. Momenteel is 2-sterren ook mogelijk.

Voor hoeveel sterren ga jij?