Klachtenreglement

Wat als u ontevreden bent?

Jammer dat u niet tevreden bent met uw ervaring bij Bonstaete. Uw klacht legt u voor aan Bonnie Allart. Zij probeert u zo goed mogelijk te helpen en een oplossing te bieden.

Te ondernemen stappen:

  1. U dient uw klacht schriftelijk in, per e-mail naar bonnie@bonstaete.nl. Formuleer duidelijk dat het een klacht betreft, wat uw klacht is en hoe deze verholpen kan worden. Verder bevat uw bericht uw naam en eventueel bedrijfsnaam. Indien de klacht over een cursus gaat: de cursusnaam en datum van de training.
  2. Bonstaete bevestigt de ontvangst van uw bericht binnen twee weken.
  3. Indien uw klacht niet in behandeling wordt genomen ontvangt u hiervan uiterlijk binnen vier weken na de ontvangstdatum schriftelijk bericht met daarbij een motivatie van dit besluit.
  4. Wanneer Bonstaete na onderzoek tot de conclusie komt dat de klacht (gedeeltelijk) terecht is, neemt Bonnie Allart zo spoedig mogelijk contact met u op om de zaak verder met u af te handelen.
  5. Bonstaete streeft ernaar uw klacht binnen zes weken na ontvangst af te handelen.
  6. Wanneer u niet tevreden bent met de oplossing kan de klacht worden voorgelegd aan een tijdelijke geschillencommissie. Beide partijen kiezen een vertegenwoordiger en kiezen een gezamenlijke vertegenwoordiger. De beslissing van deze tijdelijke, uit drie personen bestaande, geschillencommissie is bindend voor beide partijen.
Bonnie Allart

Bonnie Allart
bonnie@bonstaete.nl
06 – 41818198

Scroll naar boven

Opkikker Actie

Krijg 23 november t/m 5 december bij de Inmeter Pro opleidingen een chocoladeletter van Stichting Opkikker cadeau!

Beperkte voorraad.

Bonstaete is jarig!

Krijg 1 t/m 14 november €150 korting op de klassikale cursus NEN 2580 Meetinstructies!

Gebruik code BONSTAETE17

cake-2891560_1280-Yonathan Ticoalua

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.

Kan ik je helpen?

Bonnie-Allart

Bel direct met Bonnie

06-41 81 81 98

of plan een belafspraak in mijn agenda
(niet voor consumentvragen)

error: Alert: Content selection is disabled!!