Cursus makelaar

‘Iedereen mag zichzelf makelaar noemen’, een feit waar je als afgestudeerd makelaar niet altijd even vrolijk van wordt. Want wat jou nou net anders maakt is het feit dat jij precies weet waar je mee bezig bent. Je hebt jarenlang met je neus in de boeken gezeten om een opleiding af te ronden, of een belangrijke cursus voor makelaars gevolgd om de juiste kwaliteit te bieden.

En al die aangeleerde skills, maken jou uniek.

Opvallen was nog nooit zo belangrijk

Maar in deze alsmaar groeiende markt is het niet altijd even makkelijk om boven het maaiveld uit te steken. Er zijn flink wat makelaars die hun diensten aanbieden. En dat maakt differentiatie ontzettend belangrijk. Zorg ervoor dat jij nét dat beetje extra kunt bieden om de klant voor jou te laten kiezen.

Hoe je dat doet? Met een speciale cursus voor makelaars natuurlijk! Wij hebben een selectie van de drie succesvolste cursussen voor makelaars voor je op een rijtje gezet.

1. Cursus Floorplanner voor makelaars

Je kunt de plattegronden natuurlijk uitbesteden. Maar het zou ook wel ontzettend handig zijn om dat verkeerd getekende wandje snel even zelf aan te kunnen passen. Des te sneller komt die woning op de markt! Dit maakt Floorplanner een ontzettend belangrijke cursus voor makelaars. Net zo belangrijk is jouw handigheid met deze software. Zo maakt het in een handomdraai makkelijk te lezen plattegronden in 2D of, met één druk op de knop zelfs in 3D.

Deze plattegronden zorgen er natuurlijk voor dat de woning op woningportal Funda een hogere ranking ontvangt.

De volgende stap in woningverkoop is ook het veel meer aanbieden van sfeerimpressies van ruimten. Met Floorplanner kun je met een paar drukken op de knop kamers inrichten. De dure en tijdrovende digitale restyling is hiermee verleden tijd!

Volg een cursus Floorplanner om precies te weten hoe je aan de slag kunt gaan om jouw klant het beste te kunnen helpen.

En ook heel belangrijk: tekenen in Floorplanner is ontzettend leuk!

2. Cursus NEN 2580 Meetinstructies voor makelaars

Jij denkt alles al te weten over het uitrekenen van de gebruiksoppervlakten? Jij haalt bij iedere woning een 10?
Je zal jaren na verkoop van een woning maar een schadeclaim ontvangen over een aantal verkeerd ingemeten meters. De cursus NEN 2580 Meetinstructies voor de makelaar is er om dit soort situaties te voorkomen. 

Dit keer geen makelaars cursus zonder diepgang waar je je tijd uit aan het zitten bent. Maar een cursus waar je op scherp wordt gezet, waar de trainer handige gadgets uit je laserafstandsmeter tovert en laat zien hoe je kunt omgaan met onduidelijkheden. De trainer geeft al 13 jaar les in NEN 2580 en de Meetinstructies. Ze weet het hoe, wie, wat en waarom. En het is haar passie om deze cursus aan jou als makelaar op een leuke manier uit te leggen.

3. Cursus NEN 2580 BOG en landelijk vastgoed

Heb jij jouw makelaardij skills toegespitst op bedrijfsmatig vastgoed of landelijk en agrarisch vastgoed? Dan hoort de makelaars cursus NEN 2580 voor BOG natuurlijk een standaard onderdeel van jouw certificering te zijn.

Ben jij keer op keer echt 100% zeker dat je de berekeningen juist maakt? Of heb je toch regelmatig discussies met collega’s over hoe het zou moeten? En wie wint deze discussies? Degene die het hardste roept, of degene die daadwerkelijk gelijk heeft?! Tijd om je gelijk te halen en nooit meer te hoeven twijfelen! Het kan nooit kwaad om exact te weten hoe de norm NEN 2580 is opgebouwd, je leert dat in deze cursus voor makelaars.

Het is tijd

Tijd om met kop en schouders boven die zogenaamde ‘concurrentie’ uit te torenen. Houd de touwtjes in eigen handen en zorg dat jij altijd precies weet wat je doet.

Schrijf je NU in voor de cursus Meetinstructies én Floorplanner!

Scroll naar boven

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.

Kan ik je helpen?

Bonnie-Allart

Bel direct met Bonnie

06-41 81 81 98

(niet voor consumentvragen)

error: Alert: Content selection is disabled!!