Over ons

Bonnie-Allart

Bonnie Allart

directeur, trainer NEN 2580, NEN 2580 Meetinstructies 1 & 2, Floorplanner

Vijftien jaar geleden werkte ik als kopersbegeleider bij een aannemer, naast deze job werkte ik in de weekenden voor een makelaar. Ik verzorgde van A tot Z de woningpresentaties. Ik zal één van de allereerste allround vastgoedmarketeers zijn geweest in Nederland. 

Mijn passie lag echter niet bij het verzorgen van vastgoedpresentaties. Maar wel bij het lesgeven. Het is fijn om mensen iets compleet nieuws te leren en het vertrouwen te geven dat ze het kunnen.

Mijn kracht is mijn geduld om een rekensom aan iemand uit te leggen die er eventjes niets meer van snapt.

Nevenfuncties:
Lid normcommissie Oppervlaktebepaling – NEN 2580
Auditor erkenningsregeling NEN 2580

Pascale Lou Kroeze

Pascale 'Lou' Kroeze

trainer Floorplanner, praktijk cursus inmeten

Lou is vanaf 2015 actief in de vastgoedmarketing.

Ze heeft een tijdje gewerkt in de buitendienst en als assistent makelaar voor een makelaarskantoor. Ook heeft ze ervaring opgegaan bij een groot inmeetbedrijf op de binnendienst. Vervolgens is ze drie jaar fulltime gaan werken bij een middelgroot inmeetbedrijf. Hier heeft ze voor iedere woning de woningfotografie, 360 graden foto’s, hoogtefoto’s en het inmeten verzorgd.

En nu volgt ze haar passie door met haar eigen bedrijf Lou!k zich alleen nog maar te focussen op het inmeten van woningen en het maken van 2d en 3d plattegronden. Of zoals we dat bij Bonstaete noemen, ze is een pure inmeter. En die zijn zeldzaam en gewild!

Anno 2021 heeft ze ruim 3500 woningen ingemeten.

Frank van den Boom

trainer NEN 2580 Meetinstructies 1

Frank heeft een achtergrond in de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Dat gecombineerd met van nature een leraar te zijn, maakt dat hij vrijwel direct bij Bonstaete aan de slag mocht gaan.

Wat is kenmerkend voor een cursus van Bonstaete

Onze cursussen zijn zo in elkaar gezet dat als je na de cursus naar buiten loopt, je de opgedane kennis direct kan toepassen.

Onze trainingen worden altijd gegeven in kleine groepjes, als trainer kennen we je bij naam. De inhoud van de training is zoveel mogelijk afwisselend, om zo iedereen tijdens de training alert te houden. Theorie, filmpjes, oefeningen, kijkplaatjes, ervaringen en humor worden hiervoor ingezet. De sfeer is te omschrijven als ontspannen, gezellig en persoonlijk.

De trainingen zijn laagdrempelig. Er wordt rekening gehouden met het aanwezige niveau.

Daarnaast hanteren wij als bedrijf korte lijnen, proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken en tevens is alles bespreekbaar.

HOE JIJ, ALS WONINGFOTOGRAAF OF VERKOOPSTYLIST, HET VOOR ELKAAR KUNT KRIJGEN DAT MAKELAARS ALLÉÉN MAAR MET JOU WILLEN WERKEN.

 

Ben jij woningfotograaf?

Al jaren ben je de vaste woningfotograaf bij een makelaar. Regelmatig krijgt deze makelaar landelijk opererende vastgoedmarketingbureaus aan zijn deur. Hij vindt één aanspreekpunt voor meerdere diensten voor ook nog scherpe prijzen erg aanlokkelijk en overweegt afscheid van jou te nemen. Hierdoor mis jij een flink aandeel in jouw opdrachtenportefeuille. Met als gevolg dat jij op zoek moet naar nieuwe klanten. Deze klanten vertellen jou dat zij al hun vastgoedmarketing al onderbrengen bij één bedrijf. Wordt ook een allround vastgoedmarketeer. En blijf hiermee enorm interessant voor jouw klanten.

 

Ben jij verkoopstylist?

Het enthousiaste kloppen op makelaarsdeuren is na 20 keer nee flink afgenomen. Het veelgehoorde antwoord is: ‘Onze klanten zijn vrijwel niet geïnteresseerd in verkoopstyling.’ en ‘Kun je inmeten en maak je ook plattegronden?’ Je baalt grandioos en vraagt je af of je dadelijk wel voldoende opdrachten krijgt om rond te komen. Je overweegt zelf om weer ergens in dienst te gaan. Wordt allround vastgoedmarketeer. Jij regelt van A tot Z de gehele vastgoedpresentatie. Iedere woning die in de verkoop gaat komt altijd eerst bij jou langs.

‘Al een tijdje ben ik actief in de vastgoedfotografie. Om mijn dienstenpakket aantrekkelijker te maken voor woningmakelaars wil ik een compleet pakket van woningpresentaties aan kunnen bieden. 
Bonstaete biedt een combicursus Floorplanner en het inmeten van woningen aan. Tijdens de cursussen merkte ik gelijk dat Bonnie veel kennis en ervaring heeft in de bouwkunde. Duidelijke uitleg uit met praktijkvoorbeelden en op een enthousiaste en vrolijke manier gebracht. De hand-outs zijn erg duidelijk en gebruik ik nog steeds als naslagwerk. Kortom, een goede cursus die de investering waard is.’
‘Ik merkte dat makelaars steeds vaker één partij zoeken voor fotografie, inmeten en plattegronden maken. NEN 2580, het inmeten is best pittige materie, maar Bonnie legde alles duidelijk uit en na de cursus voelde ik me comfortabel om hiermee voor makelaars aan de slag te gaan. Floorplanner is een fijn programma om 2D en 3D plattegronden te maken. Ik gebruik het nu ook veel voor stylingopdrachten. Kortom, een aanrader!’
Danielle Puma

Scroll naar top

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.

Kan ik je helpen?

Bonnie-Allart
Bel me: 06 – 41 81 81 98 van 09:00 – 21:00 uur
(voor cursusgerelateerde vragen)