Over ons

Bonnie-Allart

Over Bonnie

Tien jaar geleden werkte ik als kopersbegeleider bij een aannemer, naast deze job werkte ik in de weekenden voor een makelaar. Ik verzorgde van A tot Z de woningpresentaties. Hij mailde een naam en telefoonnummer en ik regelde de rest. Naast het maken en bewerken van de woningfoto’s schreef ik ook de verkoopteksten, meette ik de woning in en rekende ook de woonoppervlakten uit. Vervolgens zette ik alle gegevens op de diverse sites. Deze makelaar was toen net aan de slag en had direct in de gaten dat zijn kracht in het makelen lag en niet bij het verzorgen van de woningpresentaties.  Hij was voor toen erg vooruitstrevend, nu werken de meeste makelaars op deze manier.

Mijn passie lag niet in de bouw, ook niet bij het verzorgen van vastgoedpresentaties. Maar wel bij het lesgeven, mijn specialisatie… vastgoedgerelateerde onderwerpen. Dat gaat van algemene bouwkunde tot gebouwinstallaties, van energielabels tot NEN 2580 en van plattegronden tekenen tot bouwfouten.

Mijn kracht is mijn geduld om een rekensom aan iemand uit te leggen die er eventjes niets meer van snapt.

Wat is kenmerkend voor een cursus van Bonstaete

Onze cursussen zijn zo in elkaar gezet dat als je na de cursus naar buiten loopt, je de opgedane kennis direct kan toepassen.

Onze trainingen worden altijd gegeven in kleine groepjes, als trainer kennen we je bij naam. De inhoud van de training is zoveel mogelijk afwisselend, om zo iedereen tijdens de training alert te houden. Theorie, filmpjes, oefeningen, kijkplaatjes, ervaringen en humor worden hiervoor ingezet. De sfeer is te omschrijven als ontspannen, gezellig en persoonlijk.

De trainingen zijn laagdrempelig. Er wordt rekening gehouden met het aanwezige niveau.

Daarnaast hanteren wij als bedrijf korte lijnen, proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken en tevens is alles bespreekbaar.

HOE JIJ, ALS WONINGFOTOGRAAF OF VERKOOPSTYLIST, HET VOOR ELKAAR KUNT KRIJGEN DAT MAKELAARS ALLÉÉN MAAR MET JOU WILLEN WERKEN.

Ben jij woningfotograaf?

Al jaren ben je de vaste woningfotograaf bij een makelaar. Regelmatig krijgt deze makelaar landelijk opererende vastgoedmarketingbureaus aan zijn deur. Hij vindt één aanspreekpunt voor meerdere diensten voor ook nog scherpe prijzen erg aanlokkelijk en overweegt afscheid van jou te nemen. Hierdoor mis jij een flink aandeel in jouw opdrachtenportefeuille. Met als gevolg dat jij op zoek moet naar nieuwe klanten. Deze klanten vertellen jou dat zij al hun vastgoedmarketing al onderbrengen bij één bedrijf. Wordt ook een allround vastgoedmarketeer. En blijf hiermee enorm interessant voor jouw klanten.

Ben jij verkoopstylist?

Het enthousiaste kloppen op makelaarsdeuren is na 20 keer nee flink afgenomen. Het veelgehoorde antwoord is: ‘Onze klanten zijn vrijwel niet geïnteresseerd in verkoopstyling.’ en ‘Kun je inmeten en maak je ook plattegronden?’ Je baalt grandioos en vraagt je af of je dadelijk wel voldoende opdrachten krijgt om rond te komen. Je overweegt zelf om weer ergens in dienst te gaan. Wordt allround vastgoedmarketeer. Jij regelt van A tot Z de gehele vastgoedpresentatie. Iedere woning die in de verkoop gaat komt altijd eerst bij jou langs.

‘Al een tijdje ben ik actief in de vastgoedfotografie. Om mijn dienstenpakket aantrekkelijker te maken voor woningmakelaars wil ik een compleet pakket van woningpresentaties aan kunnen bieden. 
Bonstaete biedt een combicursus Floorplanner en het inmeten van woningen aan. Tijdens de cursussen merkte ik gelijk dat Bonnie veel kennis en ervaring heeft in de bouwkunde. Duidelijke uitleg uit met praktijkvoorbeelden en op een enthousiaste en vrolijke manier gebracht. De hand-outs zijn erg duidelijk en gebruik ik nog steeds als naslagwerk. Kortom, een goede cursus die de investering waard is.’

‘Ik merkte dat makelaars steeds vaker één partij zoeken voor fotografie, inmeten en plattegronden maken.

NEN 2580, het inmeten is best pittige materie, maar Bonnie legde alles duidelijk uit en na de cursus voelde ik me comfortabel om hiermee voor makelaars aan de slag te gaan. Floorplanner is een fijn programma om 2D en 3D plattegronden te maken. Ik gebruik het nu ook veel voor stylingopdrachten.

Kortom, een aanrader!’

Altijd de nieuwste blogartikelen op het gebied van NEN 2580, Floorplanner en vastgoedmarketing in je mailbox?

Vul je gegevens hieronder in

Als je dit formulier invult, krijg je waardevolle tips op het gebied van vastgoedmarketing en NEN 2580. Wij gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

dit veld niet invullen s.v.p.