Over ons

de trainers

Bonnie-Allart

Bonnie Allart

directeur, trainer NEN 2580, NEN 2580 Meetinstructies 1 & 2, Floorplanner

Bouwkundig ingenieur.

Vijftien jaar geleden werkte ik als kopersbegeleider bij een aannemer, naast deze job werkte ik in de weekenden voor een makelaar. Ik verzorgde van A tot Z de woningpresentaties. Ik zal één van de allereerste allround vastgoedmarketeers zijn geweest in Nederland. 

Mijn passie lag echter niet bij het verzorgen van vastgoedpresentaties. Maar wel bij het lesgeven. Het is fijn om mensen iets compleet nieuws te leren en het vertrouwen te geven dat ze het kunnen.

Mijn kracht is mijn geduld om een rekensom aan iemand uit te leggen die er eventjes niets meer van snapt. 

Nevenfuncties:
Lid normcommissie NEN 2580 Oppervlaktebepaling en inhouden van gebouwen. Dit is vrij bijzonder, aangezien maar 8 instanties hierin deelnemen.

Pascale 'Lou' Kroeze

trainer praktijk cursus inmeten, praktijd cursus Vastgoedmarketing en Floorplanner

Lou is vanaf 2015 actief in de vastgoedmarketing.

Ze heeft een tijdje gewerkt in de buitendienst en als assistent makelaar voor een makelaarskantoor. Ook heeft ze ervaring opgegaan bij een groot inmeetbedrijf op de binnendienst. Vervolgens is ze drie jaar fulltime gaan werken bij een middelgroot inmeetbedrijf. Hier heeft ze voor iedere woning de woningfotografie, 360 graden foto’s, hoogtefoto’s en het inmeten verzorgd.

En nu volgt ze haar passie door met haar eigen bedrijf Lou!k zich alleen nog maar te focussen op het inmeten van woningen en het maken van 2d en 3d plattegronden. Of zoals we dat bij Bonstaete noemen, ze is een pure inmeter. En die zijn zeldzaam en gewild!

Anno 2022 heeft ze ruim 4000 woningen ingemeten.

Pascale Lou Kroeze

Frank van den Boom

trainer NEN 2580 Meetinstructies 1 en Floorplanner

Frank heeft een achtergrond in de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Dat gecombineerd met van nature een leraar te zijn, maakt dat hij vrijwel direct bij Bonstaete aan de slag mocht gaan.

Naast het trainen helpt hij Bonnie met het ontwikkelen van het lesmateriaal.

Naast zijn passie voor luchtvaart, is hij ook een liefhebber van fitness en is daarom een graag geziene gast in de sportschool. En hoewel hij pas een paar jaar actief is in deze tak is hij tevens NBBF jurylid.

Bonstaete kenmerken

Onze cursussen zijn zo in elkaar gezet dat als je na de cursus naar buiten loopt, je de opgedane kennis direct kan toepassen.

Onze trainingen worden altijd gegeven in kleine aantallen, als trainer kennen we je bij naam. 

Deze cursus is ver doorontwikkeld. Veel oefeningen tijdens de cursus. En je ontvangt een zeer uitgebreid naslagwerk

De inhoud van de training is zoveel mogelijk afwisselend, om zo iedereen tijdens de training alert te houden. Theorie, filmpjes, oefeningen, kijkplaatjes, ervaringen en humor worden hiervoor ingezet. De sfeer is te omschrijven als ontspannen, gezellig en persoonlijk.

De trainingen zijn laagdrempelig. Er wordt rekening gehouden met de diverse aanwezige niveaus.

Je bent direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

De trainer helpt, tijdens het maken van de opgaven, iedere trainee individueel.  En er is veel ruimte om vragen te stellen. 

Daarnaast hanteren wij als bedrijf korte lijnen, proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken en tevens is alles bespreekbaar.

Ben jij woningfotograaf?

Al jaren ben je de vaste woningfotograaf bij een makelaar.

Regelmatig krijgt deze makelaar landelijk opererende vastgoedmarketingbureaus aan zijn deur.

Hij vindt één aanspreekpunt voor meerdere diensten voor ook nog scherpe prijzen erg aanlokkelijk en overweegt afscheid van jou te nemen. Hierdoor mis jij een flink aandeel in jouw opdrachtenportefeuille. Met als gevolg dat jij op zoek moet naar nieuwe klanten. Deze klanten vertellen jou dat zij al hun vastgoedmarketing al onderbrengen bij één bedrijf.

Breid je diensten uit met inmeten. En wordt zo die allround medialeverancier. En blijf hiermee enorm interessant voor jouw klanten.

Ben jij vastgoedstylist?

Het enthousiaste kloppen op makelaarsdeuren is na 20 keer ‘nee’ flink afgenomen. Het veelgehoorde antwoord is: ‘Onze klanten zijn vrijwel niet geïnteresseerd in verkoopstyling.’ en ‘Kun je inmeten en maak je ook plattegronden?’
Je baalt grandioos en vraagt je af of je dadelijk wel voldoende opdrachten krijgt om rond te komen. Je overweegt zelf om weer ergens in dienst te gaan.
Breid je diensten uit met inmeten. En wordt zo die allround vastgoedmarketeer. Jij regelt van A tot Z de gehele vastgoedpresentatie. Iedere woning die in de verkoop gaat komt altijd eerst bij jou langs.

‘Ik merkte dat makelaars steeds vaker één partij zoeken voor fotografie, inmeten en plattegronden maken.

NEN 2580, het inmeten is best pittige materie, maar Bonnie legde alles duidelijk uit en na de cursus voelde ik me comfortabel om hiermee voor makelaars aan de slag te gaan. Floorplanner is een fijn programma om 2D en 3D plattegronden te maken. Ik gebruik het nu ook veel voor stylingopdrachten.

Kortom, een aanrader!’

Danielle Puma

Interieurontwerper, allround vastgoedmarketeer en eigenaar bij Studio Binnen

Scroll naar boven

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.

Kan ik je helpen?

Bonnie-Allart

Bel direct met Bonnie

06-41 81 81 98

(niet voor consumentvragen)

error: Alert: Content selection is disabled!!