Wij helpen jou met diepgaande kennis

In de dynamische vastgoedwereld is nauwkeurigheid essentieel. Fouten in metingen kunnen leiden tot vervelende, zelfs juridische problemen. Bij Bonstaete begrijpen we dat jij jouw positie wilt versterken door foutloos werk te leveren.

De NEN 2580 Meetinstructies zijn de aangewezen richtlijn voor correcte woningmetingen. Echter, deze regels worden regelmatig gewijzigd. Dit kan zorgen voor onduidelijkheid.

Geen zorgen! Onze oprichtster, Bonnie Allart, draagt actief bij aan de ontwikkeling van NEN 2580 en is al twee decennia expert op het gebied van NEN 2580 en de Meetinstructies. In deze tijd heeft zij een eigen methode ontwikkeld waarmee jij sneller, efficiënt maar bovenal foutloos kunt werken. 

Bij ons ga je in tegenstelling tot andere opleidingen niet alleen droge theorie stampen. Je zult leren van iemand die zelf inmeter is en precies weet wat je in de praktijk tegenkomt aan moeilijke situaties en grijze gebieden. Daarom kunnen wij jou als geen ander helpen aan praktijkgerichte kennis. Jij bent voortaan sneller klaar en kunt vol vertrouwen jouw werk doen.

Ontmoet onze trainers

Bonnie Allart

directeur, trainer NEN 2580, NEN 2580 Meetinstructies, Floorplanner

Over Bonnie

Bouwkundig ingenieur.

17 jaar geleden werkte ik als kopersbegeleider bij een aannemer, naast deze job werkte ik in de weekenden voor een makelaar. Ik verzorgde van A tot Z de woningpresentaties. Ik zal één van de allereerste allround vastgoedmarketeers zijn geweest in Nederland. 

Mijn passie lag echter niet bij het verzorgen van vastgoedpresentaties. Maar wel bij het lesgeven. Het is fijn om mensen iets compleet nieuws te leren en het vertrouwen te geven dat ze het kunnen.

Mijn kracht is mijn geduld om een rekensom aan iemand uit te leggen die er eventjes niets meer van snapt. 

Nevenfuncties:
Lid normcommissie NEN 2580 Oppervlaktebepaling en inhouden van gebouwen. Dit is vrij bijzonder, aangezien maar 8 instanties hierin deelnemen.

Pascale 'Lou' Kroeze​

trainer praktijk cursus inmeten, praktijk cursus Vastgoedmarketing

Over Pascale

Lou is vanaf 2015 actief in de vastgoedmarketing.

Ze heeft een tijdje gewerkt in de buitendienst en als assistent makelaar voor een makelaarskantoor. Ook heeft ze ervaring opgegaan bij een groot inmeetbedrijf op de binnendienst. Vervolgens is ze drie jaar fulltime gaan werken bij een middelgroot inmeetbedrijf. Hier heeft ze voor iedere woning de woningfotografie, 360 graden foto’s, hoogtefoto’s en het inmeten verzorgd.

En nu volgt ze haar passie door met haar eigen bedrijf Lou!k zich alleen nog maar te focussen op het inmeten van woningen en het maken van 2d en 3d plattegronden. Of zoals we dat bij Bonstaete noemen, ze is een pure inmeter. En die zijn zeldzaam en gewild!

Anno 2024 heeft ze ruim 5000 woningen ingemeten.

Frank van den Boom

trainer NEN 2580 Meetinstructies en Floorplanner

Over Frank

Frank heeft een achtergrond in de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Dat gecombineerd met van nature een leraar te zijn, maakt dat hij vrijwel direct bij Bonstaete aan de slag mocht gaan.

Naast het trainen helpt hij Bonnie met het ontwikkelen van het lesmateriaal.

Naast zijn passie voor luchtvaart, is hij ook een liefhebber van fitness en is daarom een graag geziene gast in de sportschool. En hoewel hij pas een paar jaar actief is in deze tak is hij tevens NBBF jurylid.

Mark Verweij

trainer NEN 2580 Meetinstructies

Over Mark

Mark heeft eerst 7 jaar gewerkt bij diverse reclame- en industriële fotostudio’s, voordat hij als zelfstandige fotograaf aan de gang is gegaan. Sinds 2007 is Mark actief als vastgoedfotograaf. En in 2014 heeft hij zijn dienstenpakket uitgebreid met het inmeten van woningen. Sindsdien verzorgt hij de gehele presentatie voor makelaars, waaronder fotografie, 360 graden foto’s, drone beelden, film, inmeten en Floorplanner plattegronden.

Anno 2024 heeft hij zo’n 13.000 huizen gefotografeerd en 7000 woningen ingemeten. Wij zijn dan ook zeer verheugd om Mark als trainer in huis te hebben!

Dit zijn onze partners

Verzekeringen voor inmeters

Opleidingen vastgoedstyling en woningfotografie

Platform voor plattegronden tekenen

Digitaal vastleggen van vastgoed

Opleidingen vastgoedstyling en woningfotografie

Cursussen en advisering Bluebeam

Daarom kies je voor Bonstaete:

Actuele & toepasbare kennis

Onze cursussen zijn zo in elkaar gezet dat als je na de cursus naar buiten loopt, je de opgedane kennis direct kan toepassen. Je bent direct op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Veel persoonlijke begeleiding

Onze trainingen worden altijd gegeven in kleine aantallen, als trainer kennen we je bij naam. De trainer helpt, tijdens het maken van de opgaven, iedere trainee individueel.  En er is veel ruimte om vragen te stellen. 

Wij houden je bij de les

De inhoud van de training is zoveel mogelijk afwisselend, om zo iedereen tijdens de training alert te houden. Theorie, filmpjes, oefeningen, kijkplaatjes, ervaringen en humor worden hiervoor ingezet. De sfeer is te omschrijven als ontspannen, gezellig en persoonlijk.

Laagdrempelig

De trainingen zijn laagdrempelig. Er wordt rekening gehouden met de diverse aanwezige niveaus.

Keurmerk

Wij geloven zo in de kwaliteit van onze Inmeter Pro opleiding, dat jij na afronding Bonstaetes keurmerk NEN 2580 Meetinstructie mag voeren.
We hebben het 1, 2 of 3 sterren keurmerk.

Passie voor het vak

Wij zijn een gespecialiseerd opleidingsinstituut. Onze aandacht is niet versnipperd, dit is wat wij 100% doen, met heel veel passie. Je ziet dat terug in de hoge kwaliteit van de opleiding.

Gun jezelf het beste

Kies voor de educatie van experts op het gebied van NEN 2580 & de Meetinstructies

Dit is waarom je voor Bonstaete kiest:

Quotes

Ik ging van 100 naar 1100 huizen per jaar door inmeten als extra dienst aan te bieden.

Mark Verweij, Vastgoedfotograaf en inmeter bij Mark Verwey Fotografie

Video afspelen