Proclaimer

Bonstaete is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Wij bieden deze informatie als een vorm van dienstverlening voor onze klanten en overige geïnteresseerden. We doen ons uiterste best om alle informatie juist en volledig weer te geven en wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren.

GEBRUIK VAN VERSTREKTE INFORMATIE

Bonstaete aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade en letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik of verspreiden van de informatie van deze site. Het downloaden van gegevens en informatie geschiedt geheel voor risico van de gebruiker. Bonstaete is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de gegevens.

Een aantal hyperlinks op deze website leidt naar websites die van derden zijn, Bonstaete heeft hier geen zeggenschap over. Bonstaete geeft geen enkele garantie met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de informatie op deze websites. Bonstaete is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van deze door derden aangeleverde informatie.

Alle rechten worden voorbehouden. Alle informatie op deze website valt onder het auteursrecht. Het is daarom niet toegestaan deze gegevens zonder toestemming van Bonstaete geheel of ten dele over te nemen en op andere wijze te publiceren, ter beschikking te stellen, te vermenigvuldigen of openbaar te maken.

MERK JE DAT ER IETS NIET KLOPT?

De informatie op deze website kan op elk moment door ons worden gewijzigd. We zijn echter niet verplicht om de informatie op de website actueel te houden.

Verkeerde informatie, doorverwijzing naar verkeerde pagina’s, verouderde informatie, mis je informatie. Laat het ons dan alsjeblieft weten. Dan kunnen we het snel corrigeren.

WERKT ER IETS NIET GOED?

Dan is er misschien een technische storing. Waarschuw ons dan even met een bericht of bel 06-41818198. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak.

Scroll naar boven

Inschrijven Meetinstructies 1

Deze training kan klassikaal worden gevolgd of als online zelfstudie. Maak een keuze hieronder.

Klassikaal

Je volgt deze training samen met andere cursisten op een vaste dag op onze trainingslocatie. Eén van onze docenten is aanwezig om je te begeleiden.

Online zelfstudie

Na aanmelding kun je direct in onze digitale leeromgeving aan de slag. Je bepaalt je eigen tempo. Vragen kun je stellen aan jouw docent via de digitale leeromgeving.

Kan ik je helpen?

Bonnie-Allart

Bel direct met Bonnie

06-41 81 81 98

(niet voor consumentvragen)