Reviews

Ervaringen opleiding Inmeter Pro

Combinatie van klassikale cursussen en online training met coaching

Wijnand Menger

Peter Dietz – Perfect Taxaties

Quotes

Ik heb het een zeer leerzame cursus gevonden welke een goede aansluiting heeft op mijn werk als WOZ-taxateur. 

Heel erg bedankt voor de heldere cursusopzet en de
prettige groepssessies.

Remy Loonstra, WOZ-taxateur RT

Mark Verweij – Mark Verweij Fotografie

Berend de Ruiter – B.W.D.R.

Petra Rietdijk-Bakker – Thuis in Taxaties

Dennis Meinema – 360 Vastgoed Service en energielabel.shop 

Lindsey Nooijen – Linovas

Joost Vis – EPW inspecties

Ervaringen cursus NEN 2580 (BOG)

Jochem van Gent – M.J. de Nijs Projectontwikkeling

Ervaringen praktijkcursus inmeten

Brenda van der Leest – Ontwerpbureau Art-i-shock

Ervaringen NEN 2580 voor gemeenten

Mart van der Helm – Toezicht en Handhaving bij gemeente Breda

Ervaringen cursus Floorplanner

AnneMarie Vermeersen – VastgoedStylist bij TWIIST Smaakvertalers in Vastgoedstyling

Arminda van Beveren – Neeskens Makelaars te Yerseke, Goes en Tholen

Ervaringen cursus NEN 2580 Meetinstructies

Lindsey Nooijen – Linovas

Tom van Til – TDC Engineering

Don Willems – VeTeBe Makelaardij

Guido Rikkers – Noorthuis Vastgoed Media

Reimon de Wit – Pandomo Makelaars

Lorenzo Somford – ZIEN24

Danielle Tusschenbroek – Q Makelaars

‘Vorige week een leerzame cursus NEN 2580 meting gedaan bij Bonstaete. Op aanraden van een makelaar heb ik deze cursus gedaan om naast verkoopstyling, woningfotografie en floorplanner een compleet pakket aan de klant te kunnen bieden.

De cursus werd gegeven door Bonnie, die met al haar vele ervaringen in bouwkunde verschillende handvatten kon aanreiken, en alles op een duidelijke en heldere manier kon uitleggen. Door deze cursus kan ik op een zorgvuldige manier en volgens de regels een woning opmeten.

Het begeleidende boek bij de cursus is erg helder met veel duidelijke voorbeelden. Het is in het begin veel oefenen en rekenen, al had ik snel door hoe het werkt.

Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gedaan,en met alle informatie het snel in de praktijk kan brengen.’

Anouk van Andel

vanAndel verkoopstyling & adviesbureau – Amsterdam – vanAndel verkoopstyling – adviesbureau

‘Bij de Huisfotograaf doen wij naast interieurfotografie, ook hoogtefoto’s, 360 graden foto’s en HDR. Daarnaast meten wij ook woningen in. Wegens uitbreiding ben ik aangetrokken door de Huisfotograaf en zodoende heb ik ook de cursus Gebruiksoppervlakten en Inhoud berekenen (NEN2580) bij Bonstaete gevolgd. De cursus was relaxed, leuk, gezellig en leerzaam. Ik denk, dat ik morgen er al mee aan de slag kan. Ik zou deze cursus ook aan andere mensen aanraden.’

Pepijn Lutgerink
De Huisfotograaf – Rotterdam e.o. – De Huisfotograaf

‘Vandaag een leerzame cursus Nen 2580 meting gedaan bij Bonstaete. Voor mij is het van belang om nog een stukje werk bij makelaars uit handen te nemen naast fotografie en duidelijke 2D en 3D tekeningen van woningen en kantoren.

Het was goed om te zien dat Bonnie ruime ervaring heeft in bouwkunde. Als fotograaf weet ik daar niet veel van natuurlijk, maar door het aanreiken van verschillende handvaten, kan ik nu toch op een zorgvuldige manier en volgens de regels een woning opmeten. Dat scheelt makelaars al snel veel tijd en als fotograaf ben ik toch al op het adres aanwezig.

Het begeleidende boek bij de cursus is erg helder met veel duidelijke voorbeelden. Natuurlijk is het in het begin even wat rekenen, maar met een paar goede oefeningen heb je al snel door hoe het werkt.

Ik ben erg blij dat ik de cursus gedaan ben nu, vol goede moed, aan het rekenen geslagen.

Al met al, een zeer leerzame dag met een prettige begeleiding.’

Remko Scheepens
IJ-home Presentation – Amsterdam – IJ-home Presentation

Ervaringen pakketdeal Floorplanner en NEN 2580 Meetinstructies

Combinatie van alleen klassikale cursussen

Pascale van Helvoort – EPA-W labels te regio Haaglanden

Natasha Lageweg – W&B Plattegronden te Tiel / Beneden Leeuwen. Natasha is gevraagd om voor een makelaar te gaan werken.

Monique van Spengen

‘Om een zo breed mogelijk dienstenpakket aan te kunnen bieden heb ik de combicursus Floorplanner en NEN 2580 bij Bonstaete gevolgd. Dit vind ik een echte aanrader.

Ik heb nu meer kijk op een stukje bouwkunde, voor mij handige achtergrondinformatie waardoor ik kan laten blijken dat ik weet waarover ik het heb. Daarnaast kan ik nu ook voor makelaars en woningeigenaren het inmeten van woningen verzorgen, het voordeel hiervan voor mij is dat ik toch al in de woning ben voor de styling en dan is het een kleine moeite om meteen even te meten waardoor de makelaar dit niet extra hoeft te doen.

Ook door het gebruik van floorplanner kan ik nu mijn dienstenpakket snel en eenvoudig uitbreiden met plattegronden en 3D-animaties. We hebben hiermee goed geoefend en ook een uitgebreide handleiding en veel tips ontvangen.

De cursus was goed opgezet met genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen. Ik ben zelf helemaal geen ster in wiskunde en omgaan met computers, maar voor mij was het goed te volgen.’

Suzanne Janssen

‘Al enige tijd maakte ik plattegronden voor mijn klanten in Floorplanner. Omdat ik het idee had dat er meer te halen viel uit Floorplanner, ging ik op zoek naar een cursus. Tevens wilde ik ook leren hoe ik een woning conform de NEN2580 kon inmeten. Als ik voor beide een certificaat zou halen had ik immers een mooi totaalpakket die ik als dienst aan de makelaar kon aanbieden. Ik ging op zoek naar een aanbieder en kwam al snel terecht bij Bonstaete. Tijdens het prettige telefoongesprek werd ik geïnformeerd over de inhoud van de cursus. Mijn keuze was snel gemaakt en in november 2013 was het dan zover! De intensieve, maar zeer goed begeleide cursus, bracht mij precies wat ik nodig had. Wat ik altijd al had gedacht werd bevestigd.
Floorplanner had inderdaad veel meer te bieden! Het programma heeft voor mij nu geen geheimen meer en mocht ik het toch even niet meer weten, dan raadpleeg ik de overzichtelijke en goed geschreven handout. De handout is door Bonnie (de drijvende kracht achter Bonstaete) geschreven en vertelt stap voor stap de werkwijze. Echt heel handig.

Wil je echt iets leren? Ga dan naar Bonstaete. Bonstaete is professioneel en gericht op de makelaardijbranche.

Odette Koning – Stijl en Verkoop te Haarlem 

‘Ik heb veel gehad aan de cursus van Bonstaete. Bij Floorplanner, de tips en tricks gekregen om een goede 2D plattegrond te kunnen maken. Bij NEN2580 gebruiksoppervlakte en inhoud, is duidelijk uitgelegd hoe deze gemeten moet worden voor de makelaardij. Daarnaast zelfs nog achtergrondinformatie gekregen m.b.t. algemene bouwkunde.

Kortom ik heb zeer veel gehad aan deze cursus. Young4Styling kan nu nog meer diensten aanbieden aan de makelaars!’

Karin de Jong
Young4Styling te Blijswijk

‘Ik heb deze cursus gevolgd om mijn takenpakket als verkoopstyliste verder uit te breiden. Via House of KIKI ben ik bij Bonnie terecht gekomen.
De eerste dag stond floorplanner op het programma. Dankzij de goede uitleg en aanvullende info over de mogelijkheden die floorplanner biedt, kan ik al een plattegrond maken. De 3D gaat dan vanzelf mee. Ik denk dat met nog meer oefenen, je vanzelf leert alles uit het programma te halen. Ben ook erg blij met de aanvullende info nog toegestuurd door Bonstaete.
De tweede dag stond inmeten volgens de NEN2580 op het programma. Dit was iets pittiger, daar rekenen ook niet mijn sterkste kant is. Maar door de goede uitleg is het toch duidelijk geworden.

Ook leuk om kort op wat over dragende wanden en bouwtekeningen te leren.

Kortom ik vond het twee leuke, leerzame dagen, gegeven door Bonnie in een rustige, ontspannen, maar wel duidelijke sfeer.

Ik denk dat ik er veel aan heb om nog een groter totaal pakket aan diensten te kunnen aanbieden aan makelaar en particulier, en hoop dan ook om het vaak in de praktijk nodig te hebben.’

Linda Elias
Hart voor Stijl Verkoopstyling – Hart voor Stijl Verkoopstyling